Aloë Vera Sun Protect SPF 30 100 ml

Model #: 126710

Snel overzicht

Hoge bescherming voor de zongevoelige huid. Zeer geschikt voor lichte huidtypen, die snel verbranden, vanwege de minerale filter in deze crème (titaandioxide). Titaandioxide is minder geschikt voor een vette huid en acne huiden.
Bevat Aloë Vera, Bisabolol, Panthenol en Vitamine E. Aloë Vera beschermt de huid voor en na het zonnebaden. Bisabol en Panthenol hebben een herstellende werking op de huid. Vitamine E is een antioxidant en is in staat om vrije radicalen op te vangen en deze nadelige processen tegen te gaan. Het beschermt de celmembranen en andere vetten in ons lichaam.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,55
OF

Details

Hoge bescherming voor de zongevoelige huid. Zeer geschikt voor lichte huidtypen, die snel verbranden, vanwege de minerale filter in deze crème (titaandioxide). Titaandioxide is minder geschikt voor een vette huid en acne huiden. Bevat Aloë Vera, Bisabolol, Panthenol en Vitamine E. Aloë Vera beschermt de huid voor en na het zonnebaden. Bisabol en Panthenol hebben een herstellende werking op de huid. Vitamine E is een antioxidant en is in staat om vrije radicalen op te vangen en deze nadelige processen tegen te gaan. Het beschermt de celmembranen en andere vetten in ons lichaam.

Website door Webvantage